ОСЛОБОДЕНА НОВА СВЕТЛИНА ЗА РУДНИЧКИ преграда

ОСЛОБОДЕНА НОВА СВЕТЛИНА ЗА РУДНИЧКИ преграда

Следната генерација рударски и индустриски прегради нуди енергетски ефикасен дизајн со низок профил, изграден за суровите австралиски услови за апликации за негативно осветлување.

ОСЛОБОДЕНА НОВА СВЕТЛИНА ЗА РУДНИЧКИ преграда

Цврсто куќиште од алуминиум од леано леано LM6 со поликарбонатни леќи.IP66 и IK10 за тешки индустриски, рударски и замрзнувачки апликации.Ниско одржување со долг животен век од 50.000 часа на 50°C.

ОСЛОБОДЕНА НОВА СВЕТЛИНА ЗА РУДНИЧКИ преграда1
ОСЛОБОДЕНА НОВА СВЕТЛИНА ЗА РУДНИЧКА преграда2

Лесен штит од нерѓосувачки челик исто така достапен за вашата опција.Може да одговара на повеќе барања за апликација.

Високи перформанси, разноврсна, компатибилна со доградбаLED светло за преграда

Преградата е индустриско светло со високи перформанси и разновидно кое е внимателно дизајнирано со повратни информации од екипите за одржување на рударството за да се обезбеди лесна инсталација на робусна и практично неуништлива светилка.

ДИЗАЈНИРАНО ЗА

Излезни правци

Платформи

Пешачки патеки

Скалила

Трафостаница

Тунели

Транспортери

КЛУЧНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Лесна инсталација

Универзален дизајн на монтирање

Високи оценки за IP (IP66) и влијание (IK10)

Достапен во паметен EM модел

ЗА РУДНИЧКАТА СВЕТЛИНА НА ПРИГРАДА
Светло за рударска преграда е тип на осветлување специјално дизајниран за употреба во рударски средини.
Изграден е да ги издржи суровите услови кои обично се среќаваат во рударските операции, вклучувајќи високи нивоа на прашина, влага и вибрации. Некои вообичаени карактеристики на рударските преградни светла вклучуваат: Цврста конструкција: овие светла се направени со употреба на издржливи, тешки материјали што можат да издржат удари, вибрации и екстремни температури.Отпорност на вода и прашина: Светлата за рударски прегради обично се затворени за да се спречи навлегување на вода, прашина и други загадувачи. работниците имаат безбедна видливост за извршување на нивните задачи.Долг животен век: Светлата за рударски прегради често се опремени со ефикасна LED технологија која има долг животен век, намалувајќи ја потребата од чести замени.
Опции за монтирање: Можат да се инсталираат на различни начини, вклучително и монтирани на ѕид или на таван, во зависност од специфичните барања на рударската локација. големината на површината што треба да се осветли и сите дополнителни безбедносни прописи или сертификати што може да бидат потребни за употреба во рударски средини.


Време на објавување: 21 јули 2023 година